INICIJATIVA {ZAJEDNO}
Zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom za život! Jubilarna 10. godina dodatan je poticaj da zajedničkim snagama, svi mi, kupci, zaposlenici i partneri dm-a, učinimo nešto značajno i korisno za našu zajednicu i damo podršku i doprinos u realizaciji 10 projekata za bolje sutra.

Realizacija odabranih projekata, kampanja i inicijativa

Nakon što odaberemo projekte od augusta 2016. godine počet ćemo s njihovim realizacijama. Želja nam je da nam se u tome pridruži što veći broj kupaca, partnera te zaposlenika dm-a.

Pomoć pri realizaciji projekata bit će u vidu:

  • finansijske podrške ili donacije proizvoda
  • opremanja ili uređenja prostora
  • volonterskog angažmana zaposlenika, partnera ili kupaca dm-a.

Na ovim stranicama objavljivat ćemo sve aktuelne informacije, termine, fotografije i izvještaje o svim aktivnostima ili događanjima u fazi realizacije projekata.

Kako funkcioniše inicijativa {ZAJEDNO}

Želite učiniti svijet boljim? Počnimo zajedno!

Inicijativa dm {ZAJEDNO} za bolje sutra omogućava nam da zajedno osvijestimo izazove zajednice u kojoj živimo i djelujemo.

Željeli biste predložiti ili prijaviti projekt, kampanju ili inicijativu?

  1. 1) Prijava se vrši putem online obrasca koji je dostupan na stranici www.dm-zajedno.ba ili putem printanog prijavnog obrasca koji je dostupan u svim dm prodavnicama.
  2. 2) U slučaju prijave projekta, kampanje ili inicijative putem printanog obrasca dm će sve prijavljene projekte naknadno unositi u obrasce raspoložive na online platformi.

Prijave su moguće u periodu od 4.5. do 6.6.2016. bez obzira na koji način da prijavite projekt, kamapanju ili inicijativu. Moguće su sljedeće kategorije prijava: društveno korisno djelovanje, zaštita okoline i održivost, kultura, nauka i sport.

Odabir projekata, kampanja i inicijativa

Zaprimljene prijave ocijenit će dm žiri prema kriterijima propisanim Pravilima i uslovima inicijative {ZAJEDNO}. Žiri će razmatrati samo potpune i u roku pristigle prijave.

Osobe koje su prijavile pobjedničke projekte bit će obaviještene najkasnije do 15.7.2016. o daljnjoj sprovedbi.

Top